MEI WOMENS CONFERENCE

MENTOR | EMPOWER | IMPACT

MEI WOMEN’S CONFERENCE

MAY, 2018

 
MEI invites Silicon Valley professionals to a day of presentations and guided coaching by experts in the areas of health, work-life balance, relationships, decision making and professional skill development to empower hard working professionals to purposefully attain personal leadership over their own life. The conference is targeted for those who have to balance the demands of hard, stressful work with a desire for a happy life. Workshops teach fine-tuning techniques to keep health, work-life balance and family relationships in check as well as guide attendees through interactive learning and individual coaching to empower them to have the most impact in creating a good life. Topics include: Creating a Good Life; Resilience in the face of Stress and Pain; Saying Yes – Saying No; Practices and Habits for Self Care; What Exactly is Balance; Coaching for Life Balance; Setting Up An Environment That Encourages Balance; the Perception of Survival – How it Eats Away at Life-Work Balance; Emotional Awareness and Agility; Practical Aspects of Work Life Balance.

AGENDA

8:00am-9:00am – Breakfast & Registration

9:10am-9:40am – Welcome Greeting and Introduction, Jeany
  • Welcome to MEI Balance Day
  • Who we (MEI) are
  • About the day – Building our Community for support & impact
  • Introduce Speakers & Instructors

9:40am-10:00am – Breathwork/Centering Exercise, Rebekkah LaDyne (Main Floor)

10:00am-10:55am (55 min) – Session #1
  • Yoga For Stress Relief, Ella Johnson (Main Floor)

11:00am-11:55am (55 min) – Session #2
  • Somatic Integration: Mind/Body Calibration, Rebekkah Ladyne (Upstairs)

 

 
 
 
12:00pm-12:45pm – Lunch (on the Lawn near the beach)

12:45pm-1:00pm – Breathwork/Centering Exercise, Rebekkah LaDyne (Main Floor, or Deck)

1:00pm-1:55pm (55 min) – Session #3
  • Guideposts for Health and Balance, Linda Gonzalez (Upstairs)
  • Mindfulness / Awareness, Sierra Campbell (Main Floor) I have a call with her today at 4pm

2:00pm-2:55pm (55 min) – Session #4
  • Emotional awareness, stress less activity, Sierra Campbell (Main Floor)
  • Self Esteem and Your Story, Lucy Caldwell & Jeany Stein (Upstairs)

3:00pm-3:55pm (55 min) – Session #5
  • Motivational Empowerment, Miriam Meima & Frankie (Main Floor)

 
 
4:00pm-4:55pm (55 min) – Session #6
  • Dance Session, With the famous Heath Hunter (Main Floor)

5:00pm-5:15pm – Mingle, Network

5:15pm-6:45pm – Drinks, Snacks and Smores by the Fire & Sunset (Deck)

 

 

GET YOUR TICKETS

 

EVENT PLACE

Mavericks Event Center
Address: 107 Broadway, Half Moon Bay, CA 94019

SPONSORS

MEI WOMENS CONFERENCE
MEI WOMENS CONFERENCE
MEI WOMENS CONFERENCE
MEI WOMENS CONFERENCE
MEI WOMENS CONFERENCE
MEI WOMENS CONFERENCE
MEI WOMENS CONFERENCE